Välkommen till Mariehamns stad
hline

Aktuella upphandlingar och avtal

När en eller flera av Mariehamns stads verksamheter har ett behov av en vara eller tjänst startas en upphandling. Vi konkurrensutsätter ett brett urval produkter och tjänster och här kan du bevaka stadens avtal och aktuella upphandlingarDu får också möjlighet att aktivera en prenumerationsstjänst på kommande upphandlingar och förändringar i aktuella avtal utan kostnad. Om du inte redan har ett konto på e-Avrop kan du skapa ett konto kostnadsfritt.

e-Avrop är vår allmänt tillgängliga webbtjänst för avtal och upphandlingar. Här kan du kostnadfritt bevaka pågående och kommande upphandlingar från Mariehamns stad. Du kan också söka och ta del av våra aktuella avtal.

 

Bäst funktionalitet får du om du är inloggad. Som inloggad kan du bevaka förändringar i avtal och upphandlingar.Om du inte redan har ett konto på e-Avrop kan du skapa ett konto kostnadsfritt i dag.

 

Du får också möjlighet att aktivera en prenumerationstjänst på kommande upphandlingar och förändringar i aktuella avtal utan kostnad.

 

Om du redan har ett konto klickar du på "Logga in" uppe till höger, i annat fall klickar du på "Registrera konto" för att få ett användarnamn och lösenord.

sommar05_pommern_small

Kontaktuppgifter

Finanschef Peter Karlsson

Tel vxl.: +358 018 5310, e-post: förnamn.efternamn@mariehamn.ax


Ledande upphandlare Mikael Smeds

Tel vxl.: +358 018 5310, e-post: förnamn.efternamn@mariehamn.ax

 

Upphandlingsledare Roger Johansson

Tel vxl.: +358 018 5310, e-post: förnamn.efternamn@mariehamn.ax