e-Avrop lanserar en ny tjänst för upphandlare på nätet !

 

 

 

Några av nyheterna

 

· Din egen sida på e-Avrop

· Helt ny kalenderfunktion

· Nya listor med prenumeranter

· Publicera avtal direkt på nätet

· Leverantörskontroll, upplysning

· Publicera annonser

· Förnyad konkurrensutsättning

 

 

 

Och mycket mer…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll utkik efter fler nyhetsbrev

 

 

I samband med uppdateringen
e-Avrop kommer att ha begränsad tillgänglighet mellan 08:00-12:00 den 3/10 och ingen tillgänglighet från 12.00 samma dag till och med 08:00 den 6/10

 

 

 

 

 

 

e-Avrop har vuxit kraftigt under det senaste året, likaså omfattningen av våra kunders verksamhet. För att möta denna expansion uppgraderar vi vår plattform med utökad funktionalitet på Internet.

 

Den största nyheten är att alla användare får sitt ”eget” e-Avrop, med funktioner och uppgifter som bara rör den inloggade användaren.
Vi kallar denna funktion Mina sidor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

e-Avrop lanserar nu en kalenderfunktion för upphandlare där alla nyckeldatum för upphandlingar och avtal framgår. Kalendern är gemensam och du kan göra bokningar till dig själv eller åt andra. Kalendern är kopplad till en larmfunktion via e-post.

Annonsera upphandlingar

Ny funktion för att annonsera upphandlingar direkt via Internet. Funktionen möjliggör att alla upphandlingar, oavsett hur de tillkommit, kan annonseras.

Publicera avtal

Ny funktion för att publicera avtal och bilagor direkt via Internet. I samband med denna funktion lanserar vi ett nytt format för presentation av avtalen.

Prenumerationer

Som upphandlare får du bättre kontroll på dina egna och leverantörernas prenumerationer. Tydliga listor anpassade för utskrift eller export direkt till Excel. Förenklad meddelandehantering för utskick via e-post.

Förnyad konkurrensutsättning/Direktupphandling

Vi har förbättrat vår direktupphandlingsmodul så att du kan göra förnyad konkurrensutsättning och använda avtal publicerade i avtalsdatabasen när du bjuder in leverantörer.

Leverantörskontroll/kreditupplysning

e-Avrop lanserar en ny funktion för leverantörskontroll. Tjänsten är ett samarbete med kreditupplysningsföretaget Bisnode Kredit AB. Som ansvarig upphandlare ser du direkt i avtalsdatabasen vilka företag som har avvikelser i fråga om skatter och avgifter mm.

Dina leverantörer går inte lottlösa

Även leverantörerna får en uppdatering. Prenumerationstjänsten för aktuella och kommande upphandlingar omfattas nu av en kalender med nyckeldatum för leverantörens alla åtaganden. Möjlighet att pausa eller radera prenumerationer. Denna tjänst är som vanligt kostnadsfri för leverantören för att möjliggöra största möjliga spridning av dina upphandlingar.

 

e-Avrop kommer successivt att uppdateras med ytterligare funktioner.                     Nyhetsbrev nr 1. Sep -08