Ny version av e-Avrop på nätet !

 

 

 

Registrera ett konto

 

Registrera dig på e-Avrop

1.      Klicka på ”Registrera konto”

2.      Följ instruktionerna

3.      Logga in och gå till
Mina sidor

 

 

 

 

Du får då tillgång till

·  Gemensam kalender, med alla viktiga händelser som gäller för dig och dina kollegor

·  Larm och meddelandefunktion kopplat till kalendern

·  Automatisk leverantörskontroll för skatter och avgifter

·  Snabblänk till dina pågående och avslutade annonser

·  Snabblänk till dina pågående och arkiverade avtal

 

Och mycket mer…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll utkik efter fler nyhetsbrev

 

 

 

Nyhetsbrev nr 2. Okt -08

 

 

 

Registrera ett konto och logga in på e-Avrop

Inloggningen är personlig och medför att du får tillgång till ditt ”eget” e-Avrop.

Vi har samlat alla funktioner som berör dig på en och samma sida som vi valt att kalla Mina sidor.

 

 

Så här gör du för att registrera dig

Att registrera ett konto på e-Avrop är enkelt. Kontot är ditt privata. Det används för att hantera din prenumerationsprofil på nuvarande och kommande upphandlingar och avtal med mera.

Kontot ger dig tillgång till en egen sida och är en garanti för att bara du kan komma åt dina funktioner. Klicka på ”Registrera konto” högst uppe till höger. En guide i tre steg visas.

Steg 1/3

Ange din e-postadress och klicka på ”Skicka”. e-Avrop skickar tillbaka ett lösenord till din e-postadress. Kopiera lösenordet i meddelandet, klistra in det i formuläret och klicka på ”Fortsätt”.

Steg 2/3

Här anger du information om ditt företag. Var noggrann när du anger ditt organisationsnummer eftersom vi jämför dessa uppgifter mot PRV. Om inte informationen stämmer sparas den ändå på tredje försöket. Klicka på ”Spara och godkänn” för att gå vidare.

Om du fullföljer registreringen trots att uppgifterna är felaktiga kommer dessa att visas för upphandlaren med statusen ”Ej fullständig”.

Steg 3/3

Här kan du byta användarnamn och lösenord till något du kommer ihåg. Du kan behålla din e-postadress som användarnamn om du så önskar. Om du beslutar dig för att byta användarnamn måste det innehålla minst 6 icke blanka tecken.

Lösenordet måste bestå av minst 8 icke blanka tecken samt innehålla minst 3 av följande 4 kategorier: - Versaler, Gemener, Siffror och Specialtecken

Vår policy är att du måste byta användaruppgifter så fort dessa blivit publika (skickats till dig via e-post). När du skapat ett nytt lösenord, kan inte någon –inte ens personalen på e-Avrop – komma åt det.

 

 

Textruta: Den som loggar in med dina uppgifter kan göra saker i ditt namn. Tänk därför på att alltid förvara uppgifterna så att ingen obehörig kan komma åt dessa.

e-Avrop kommer successivt att uppdateras med ytterligare funktioner.