Ny sökfunktion för avtal, bilagor och upphandlingar

 

 

 

 

 

Ny sökfunktion för:

·    Avtal och bilagor

·    Aktuella upphandlingar

·    Arkiverade avtal och upphandlingar

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll utkik efter fler nyhetsbrev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny sökfunktion

e-Avrop lanserar en ny och mycket kraftfull sökfunktion i fritext för avtal, bilagor och upphandlingar. Fritextsökningen är mycket snabb och hittar det du söker i det flesta filformat så som Word, Excel, PDF, html, textdokument med flera.

 

Funktionen söker hela ord. Du kan kombinera ett eller flera ord när du söker. Sökfunktionen listar även den mest relevanta träffen överst. Om sökordet förekommer tidigt i texten listas denna träff före ett sökord som hittas långt ned i ett dokument.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om er databas är publik kan ni söka bland avtal och bilagor utan att vara inloggad. Och naturligtvis visas inte avtalen eller bilagorna för obehöriga om ni skyddat dessa i ert nät.

 

Sökfunktionen innebär även att det framledes är onödigt att lägga in sökordsbilagor. Om ett sökord finns med i avtalet eller i någon av avtalets bilagor så hittar sökfunktionen rätt avtal ändå.

 

 

Textruta: Gör ett försök med den nya sökfunktionen och tag bort sökordsbilagan från några avtal innan ni söker. Vid en träff i någon av avtalets bilagor kommer rätt bilaga att markeras med en blå linje i stället för sökordsbilagan som bara innehåller sökord.

 

e-Avrop kommer successivt att uppdateras med ytterligare funktioner.              Nyhetsbrev nr 3. Okt -08