Arkiverad Ej aktiv

Underlag

Annons
Övergripande information om denna begäran om information. Som inloggad kommer du åt alla bilagor med mera.
Namn Förfarande Besvaras senast
Inbjudan till dialog inför upphandling av tjänstekoncession gällande drift av Trosa Camping och Havsbad( ) Begäran om information 2021-03-17
Frågeställare Underlaget annonserat Sista dag för frågor
Trosa kommun 2021-03-05 (2021-03-05 09:59:01 ) 2021-03-15
CPV-kodning
55200000: Camping och andra korttidsinkvarteringar (ej hotell)
55300000: Restaurang- och serveringstjänster
Omfattning
Inledning
Trosa kommun bjuder in till upphandlingsdialog i mars 2021 inför en planerad upphandling av avtal gällande drift av Trosa Havsbad och Camping. Avtalet som ska upphandlas kommer att vara av typen tjänstekoncession och kommer därför att upphandlas enligt Lag (2016:1147) om upphandling av koncessioner (LUK).   Denna inbjudan riktas specifikt till presumtiva anbudsgivare i kommande upphandling och innebär ett tillfälle att lyfta frågor och synpunkter de anser är av vikt för att upphandlingen ska få ett bra resultat. Detta eftersom det enligt lagen om upphandling av koncessioner (LUK) inte är möjligt att göra väsentliga ändringar efter att annonsering skett.
 
Om Uppdraget
Trosa havsbad och camping är placerad på Öbolandet, en ö strax utanför Trosa stad med fast broförbindelse för bilar, cyklar och gående. Campingen utgörs av stugby, ställplatser, restaurang och servicebyggnader samt rekreationsområden och båtplatser. Under det kommande året kommer Trosa kommun att genomföra en del renoveringar av bland annat servicebyggnader. Lokaliseringen av havsbadet är unikt i att det är såväl stads- som naturnära. Besökarna utgörs av allt från utländska turister till inhemska, fritidsboende och inte minst lokalbefolkningen. Det finns gott om utrymme för utveckling av verksamheten men även ett gott öga till förvaltning av de inneboende kvaliteter som lockar de återkommande besökarna.   Verksamheten har cirka 50 000 gästnätter per år, ca 230 ställ-/campingplatser samt 11 stugor och en småbåtshamn. Servicebyggnader består bland annat av en reception/minilivs, dusch- och köksfaciliteter samt wc. Ingår gör även en cafeteria/restaurang.
 
Om Dialogen
Mer ingående beskrivning om dialogens upplägg och förutsättningar finner ni i bifogat dokument. Syftet med dialog inför upphandling är att på olika sätt undersöka den aktuella marknaden och att Trosa kommun får tillgänglig information i förberedelserna med att skapa ett tydligt, transparent och proportionerligt förfrågningsunderlag genom att ta tillvara på branschens erfarenheter, kunskaper och framtidsvisioner.
 
Video och information om upphandlingsdialog (http://www.trosa.se/dialogcamping)
Meddelanden, frågor & svar

Här kan du ta del av besvarade frågor rörande denna förfrågan.

Du kan ställa egna frågor genom att logga in och klicka på knappen "Ställ fråga" i menyn till vänster om en sådan knapp finns. Annars se underlag.

Alla frågor blir allmänt tillgängliga så fort de besvarats.

Inga meddelanden eller besvarade frågor.
Dokument

Klicka på "hämta & bevaka " i menyn till vänster för att läsa dokumenten.

Klicka därefter på länkarna för att ta del av innehållet.

BilagaBeskrivningUppdaterad
Inbjudan_till_dialog_-_Trosa_Camping_och_Havsbad.docx Mer ingående beskrivning om upplägg och förutsättningar 2021-03-02 15:51:01