Ongoing bidding

Specifications

Title Procedure Deadline
Konstnärlig gestaltning - Dynamiskt inköpssystem( GNU 2019/124 ) Restricted procedure - Setting up of a dynamic purchasing system Ongoing bidding (electronic tender)
Contracting authorities Last updated Deadline for questions
Upphandlingscenter Falun Borlänge-regionen
Falu kommun
2020-12-21 Questions are answered regularly (electronic)
CPV-coding
92310000: Artistic and literary creation and interpretation services
Description
Detta är ett dynamiskt inköpssystem gällande inköp av konstnärlig gestaltning där upphandlingar planeras att annonseras för deltagande kommuner och bolags behov. Falu kommun och Lugnet i Falun AB deltar från början men andra kommuner/bolag kan tillkomma löpande.

Även konsultationstjänster inom konst kan komma att avropas.

Notera att ni som konstnär i det dynamiska inköpssystemet ansöker om att kvalificera er för att kunna ta del av kommande avropsförfrågningar där ni kan delta och lämna anbud under de kommande åren som det dynamiska inköpssystemet är aktivt.

Det är jätteviktigt att du som konstnär ansöker om att bli kvalificerad så snart som möjligt om du har intresse att kunna vara med om lämna anbud vid kommande behov av konstnärlig gestaltning.
Messages, questions & answers

Here you can take part of the answered questions relating to this procurement.

You can set their own questions by logging in and clicking "Ask question" in the menu on the left if such a button exists. If not see specifications.

All questions will be publicly available as soon as they answered.

ID: 322590

Question

Hur ansöker jag som konstnär om att kvalificera mig för att ta del av avropsförfrågningar?

Answer 2023-09-12

Hej!

 

Du behöver först skapa ett konto på www.e-avrop.com för att kunna lämna in både ansökan till det dynamiska inköpssystemet och svara/lämna anbud vid kommande avrop. https://www.e-avrop.com/Login.aspx. Högst upp till höger på sidan står det "registrera konto". Det uppfattar jag det som att du gjort 

 

Du behöver därefter hämta och bevaka den upphandling som du är intresserad av att delta i samt skicka in ett anbud/ansökan. Denna som du ställt fråga i är det aktuella som heter "konstnärlig  gestaltning - dynamiskt inköpssystem". I systemet e-avrop fyller du i de uppgifter som efterfrågas och lämnar med de bilagor som efterfrågas. Det finns hjälpmallar och support i e-avrop i det fall du behöver stöttning för att lämna in ansökan. Inkomna ansökningar kontrolleras och bedöms av Upphandlingscenter och beställande kommun/bolag.

 

Kort kan sägas att gången därefter är enligt nedan:  

 

1.       Ansökan öppnas och bedöms. Kvalificeringsbeslut tas = Beslut tas om ansökande konstnär bedöms uppfylla ställda kvalificeringskrav eller inte. Kraven står i bilaga upphandlingsföreskrifter samt i e-avrops skakrav.

 

2.       Godkänd = Om din ansökan blir godkänd så är du ansluten till det dynamiska inköpssystemet och får då kommande avropsförfrågningar skickat till dig. 

 

3.       Så snart en kommun har ett behov av konstnärlig gestaltning går det ut en förfrågan om intresse Avrop skickas ut till kvalificerade konstnärer till den e-postadress som registrerats vid ansökan.

 

4.       Du lämnar in anbud i de upphandlingar/avrop som du är intresserad av att delta i. Det gör du genom att logga in i e-avrop och följa länken som ligger i det e-post som du fått med avropsinbjudan.

 

5.       Utvärdering av de anbud som kommit in i det specifika avropet sker på det sätt som beskrivits i avropsinstruktionen.

 

6.       Tilldelning av kontrakt sker till den anbudsgivande konstnär som bedömts vinna avropet.

 

7.       Avtal tecknas med vinnaren i enlighet med de villkor som står i bilaga ”avtalsvillkor”. Konstnären blir leverantör av avtalad konst.

12345678910... ->
Documents

Click "Download & Subscribe" in the menu on the left to read the documents.

Then click on the links to access the content.

Enclosure Description
3. Kvalificeringsdokument DIS2 Documents
2020-12-21 Upphandlingsföreskrifter DIS.docx-2020-12-21 11:53
Kontaktuppgifter.docx-2019-09-26 11:12
Modell1 Document
Skakrav.pdfBeskrivning skakravsformulär2019-10-09 08:21